divendres, 8 de novembre del 2013

Creative commons

Estava barruntant novament això de Creative Commons, per informar-me més que res de cara a l’examen, i ho he trobat ben interessant.

He visitat la seva pàgina i per començar la seva definició ja m’ha semblat útil:

“Creative Commons es una organización sin ánimo de lucro que permite a autores y creadores compartir voluntariamente su trabajo, entregándoles licencias y herramientas libres que les permitan aprovechar al máximo toda la ciencia, conocimiento y cultura disponible en Internet.[Font: http://es.creativecommons.org/blog/]

He indagat una mica més i finalment he trobat que tenen un cercador propi que et permet buscar per diferents llocs d’Internet imatges, vídeos i música que SÍ TENGUI llicència de Creative Commons. Un mateix pot triar si necessitarà els materials per a ús comercial i / o per a modificar-ho, i en funció d’això pots anar cercant.

Us mostro una captura de pantalla que he fet per a què veieu la interfície del cercador. L’únic que has de fer és fer clic damunt la pàgina a la qual vols que cerqui (Youtube, Google, Wikimedia, etc.) i llavors al cercador que surt dalt a la dreta inserir la paraula que vulguis buscar.


[Si feu clic damunt la imatge, us durà directament al cercador]


S’ha acabat el passar pena!

Imatge extreta de:  http://search.creativecommons.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada