diumenge, 20 d’octubre del 2013

Quadern de bitàcola. Chapter one: PRESENTACIÓ

Per a l’assignatura Mitjans i Recursos Tecnològics hem de fer un treball en grup que consisteix en elaborar un joc didàctic per a PC.

L’any passat els alumnes de la mateixa assignatura realitzaven una mena de setmanari o quelcom semblant per explicar com s’anaven organitzant. Enguany no ho hem de fer tal qual, però com que m’agrada tant contar coses, us aniré informant de l’evolució del treball en grup.

Us conto un parell de cosetes:
        - Enguany els grups han patit modificacions per mor de la comoditat geogràfica. Ara, el nostre grup estarà format per na Sílvia A., na Lorena, na Lali i una servidora, tothom de la part de Maó i Es Castell. Sembla mentida, però mai no havia treballat amb na Sílvia ni amb na Lorena! Fa com a il·lusió veure noves maneres de fer feina, i estic segurisísíssima que tot anirà de perles, tot i els nervis que segurament sorgiran tant com ens atraquem al febrer.

        - De moment no tenim nom de grup, ni tema per al treball, però demà dilluns 21/10/2013 ens reunirem després de classe per tractar tot això. Vam pactar que la feina individual seria anar cercant possibles temes i activitats per fer. Ben segur que demà capvespre ja haurem trobat tema i ens podrem posar en marxa.

        - Després d’haver-nos explicat com ha de ser el treball i havent vist les meravelles que van fer les companyes de l’any passat, el que tinc és la por prèvia –i també lògica- a l’inici d’un projecte. Ara bé, si hem arribat fins aquí, mai no ho traurem endavant!!

Seguirem informant.
Natalia Vinent, corresponsal del Quadern de Bitàcola. UIB, Alaior, Menorca.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada